Bir kadın cinayeti daha! Polis memuru eski sevgilisini katletti

Bir kadın cinayeti daha! Polis memuru eski sevgilisini katletti
Güncelleme:

Türkiye yeni güne de İzmir'de işlenen bir kadın cinayeti ile başladı. Bir polis memuru eski kadın arkadaşı öğretim görevlisini sokak ortasında öldürdü, erkek arkadaşını ise yaraladı.

İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö. (41), sokakta karşılaşınca tartıştığı eski kadın arkadaşı E.Ö. (42) ile erkek arkadaşı F.B.'na (46), tabancayla kurşun yağdırdı. Vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.Ö. hayatına kaybederken, eski milli yüzücü olduğu belirtilen F.B. ise tedaviye alındı. Olaydan sonra kaçan A.E.Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan A.E.Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) Öğretim Görevlisi olduğu belirtilen E.Ö. ve erkek arkadaşı F.B. ile sokakta karşılaştı. A.E.Ö., iddiaya göre bir süre birlikte olduğu E.Ö. ve F.B. ile tartışmaya başladı. Gerginliğin artması sonucu A.E.Ö. beylik tabancasını çıkartarak art arda ateşledi. E.Ö. ile F.B. vücudunun birçok yerine isabet eden çok sayıda kurşun ile yere yığıldı.

Polis memuru A.E.Ö. olay yerinden kaçarken, silah seslerinin ardından çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan F.B. ile E.Ö.'a ilk müdahaleyi yaptı. Ardından ambulanslarla F.B. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, E.Ö. ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atütark Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralılardan E.Ö., doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Eski milli yüzücü olduğu belirtilen ve saldırı sırasında sağ omzuna 2, sol omuzuna 3, bel bölgesine 1, sırtına ise 1 olmak üzere toplamda 7 kurşun isabet eden F.B.'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öğretim Görevlisi E.Ö.'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis memurları çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Polis ekipleri, şüpheli A.E.Ö.'nün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. (DHA)

DHA