Denizden çıkan cesedi görmek için sıraya girdiler !

Denizden çıkan cesedi görmek için sıraya girdiler !
Güncelleme:

İzmir'in Konak ilçesinde, denizde bir erkek cesedi bulundu. Meraklı vatandaşlar, olayı cep telefonuyla görüntülemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitiren 28 yaşındaki Türkay Artuger'in, denizde cesedi bulundu.

Bugün öğle saatlerinde Gündoğdu Meydanı açıklarında, denizde bir kişinin hareketsiz durduğunu görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.Polisin şerit çektiğini gören meraklı vatandaşlar beklemeye başladı. İhbar üzerine İzmir Emniyeti Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde görevli dalgıç polisler olay yerine geldi. Polisin çalışmalarını merakla inceleyen vatandaşlar, birden alanı doldurdu. Kordonda sıralanan vatandaşların merakı, deniz polisinin gelmesiyle ve dalgıç polislerin denize atlamasıyla daha da arttı. Cep telefonlarına sarılan vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını da saniye saniye cep telefonlarına kaydetti. Onlarca vatandaş, kordonda denizin kenarına dizilince ilginç görüntüler oluştu.

Denizden çıkan cesedi görmek için sıraya girdiler ! - Resim : 1
Yapılan kontrolde, denizdeki erkeğin öldüğü anlaşıldı. Bota alınarak kıyıya çıkarılan cesedin Türkay Artuger'e ait olduğu belirlendi. Artuger'in cesedi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Artuger'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı

Denizden çıkan cesedi görmek için sıraya girdiler ! - Resim : 2

DHA

Etiketler ceset izmir konak