Doğum gününde eski kocası tarafından öldürüldü

Doğum gününde eski kocası tarafından öldürüldü
Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de 42 yaşındaki bir kadın, eski eşi tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Gazi Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın 2’inci katında meydana geldi. İddiaya göre T.S., çocuklarını görmek için bir süre önce boşandığı eski eşi P.B.’nin evine gitti. Ardından S. ve dün 42 yaşına giren B. arasında bilinmeyen nedenle bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında arbede yaşandı. T.S., teyzesinin kızı da olan B.’yi mutfaktan aldığı bıçakla önce boğazını kesti, sonra vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Saldırgan evden çıktıktan sonra 3 çocuk annesi P.B., eline aldığı bir bardağı pencereden dışarı atarak çevredekilerden yardım istedi. 

7 YAŞINDAKİ KIZI ODADA SAKLANDI

Yardım çığlığını ve aşağı düşen cam parçalarını gören komşular, yukarı çıktılarında P.B.’yi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Ardından diğer odaları da kontrol eden komşuları, B.’nin 7 yaşındaki kızının bir odada saklandığını gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, P.B.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze evden çıkarıldığı sırada P.B.'nin yakınları sinir krizi geçirdi. T.S.'nin ise polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Öte yandan, kızlarının sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, annesinin doğum gününü kutladığı görüldü. 

CİNAYETİ TÜM DETAYLARI İLE ANLATTI 

Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan T.S., cinayeti itiraf ederek tüm detayları ile anlattı. Eşinden 6 Nisan 2023 tarihinde geçimsizlik nedeniyle boşandığını anlatan T.S., "Normalde hafta sonları 9 yaşındaki kızımı alıp gezdiriyordum. Bu Cumartesi onu almam gerekiyordu. Ancak eşim bir işi olduğunu, Pazar günü alabileceğimi söyledi. Ben bu durumu olumlu karşıladım. Pazar sabahı kızımı aldım. Birlikte gün boyu gezdik. Daha sonra eski eşim telefon edip kızımı getirmemi istedi" dedi.

"SAAT GEÇ OLDUĞU İÇİN SİLAHIMI YANIMA ALMIŞTIM"

Eski eşinin isteği üzerine kızını yakındaki markete bıraktığını söyleyen T.S., "Eski eşim istersem çamaşırlarımı yıkayabileceğini söyledi. Ben de yakındaki evime gidip, kirli çamaşırlarımı aldım. Geri dönerken, geç olduğu için evde bulunan silahımı da yanıma almıştım. Çamaşırlar yıkanırken mutfakta sohbet etmeye başladık" dedi.

"DÜĞÜNDE GİYECEĞİ ELBİSEYİ GÖSTERİNCE ARAMIZDA TARTIŞMA ÇIKTI"

Mutfakta sohbet sırasında, eşinin düğünde giyeceği bir elbisenin resmini gösterdiğini anlatan T.S., "Senle evliyken böyle elbiseleri bana giydirmiyordun' dedi. Böyle başlayan konuşma, kısa sürede tartışmaya ardından da kavgaya dönüştü. Bir anda çok sinirlendim. Silahımı çıkarak ona ateş ettim. Ancak silahım el yapımı olduğu için elimde parçalandı. Ben de mutfakta bulduğum ekmek bıçağını alarak onun boğazına sapladım" ifadelerini kullandı.  Polisteki ifadesinde, daha sonra evde bulunan kızını aradığında bulamayınca bıçak ve silahını alarak karakola gittiğini anlatan T.S. "Karakola gidip eşimi öldürdüğümü söyleyip teslim oldum" dedi.

OLAY YERİ İNCELEME TULUMU İLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheli T.S., üzerindeki kanlı elbiselerin incelenmek üzere alınması nedeniyle, Olay yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nün tulumu giydirilerek adliyeye sevk edildi. Şüpheliye hiç bir yakının elbise getirmediği öğrenildi. 

DHA