İsmailağa karıştı: Cübbeli'den kendisine rest çeken cemaatine rest

İsmailağa karıştı: Cübbeli'den kendisine rest çeken cemaatine rest
Güncelleme:

İsmailağa cemaati bir açıklamayla Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü isim vererek hedef alarak cemaatten dışlamıştı. Cübbeli'den cemaatine yanıt geldi.

İsmailağa cemaati istişare kurulunun Cübbeli Ahmet'i hedef alıp, cemaatten dışladı. Cübbeli Ahmet'ten karşı açıklama geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Cübbeli Ahmet, "İsmailağa Câmiası’nın şahsımı hedef alarak yayınladığı yazıda, yalan beyânlarda bulundukları hususunda birçok cevâbım ve iknâ edici delillerim hiç şüphesiz mevcuttur" dedi.

Kendisine yönelik eleştirilerde bulunan İsmailağa Cemaati'ne karşı akşam saatlerinde açıklamada bulunacağını belirten Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İsmailağa tarafından kendisine iftira atıldığını belirten Cübbeli Ahmet, Gazze'nin, İsrail tarafından bombardıman altında tutulduğu günlerde konuşmayacağını söyleyerek şöyle dedi:

“İsmailağa Câmiası’nın şahsımı hedef alarak yayınladığı yazıda, ne kadar tenâkuza düştükleri ve yalan beyânlarda bulundukları hususunda birçok cevâbım ve iknâ edici delillerim hiç şüphesiz mevcuttur.

Bu hususta bir konuşma yaptığım zaman inat edenler dışında iknâ olmayacak bir kimse kalmayacağını kesinlikle biliyorum. Bu fakîri Allâh için seven ve sohbetlerimizden istifade eden kardeşlerimize şunu ifade etmek isterim ki; ciğerlerimizin parçalandığı şu mahzûn günlerimizde böyle bir açıklama yaparak birçok din düşmanı kanallara bu haberi düşürüp bana hakaret edilmesine, ana avrat sövülmesine ve İslâm'ın aleyhine bunca yorum yapılmasına sebep olanlar, İsmailağa Câmiası içinde kimler ise onları Allâh-u Teâlâ'nın adâletine ve sizlerin takdîrine havâle ediyorum.

Gazze’nin yandığı, Müslümanların üzerine bomba yağdığı ve Mescid-i Aksâ’nın ağladığı şu hassas dönemde, bu konuya girmemeye ve Gazze kurtularak Müslümanların güven içerisinde evlerine girebildikleri hayırlı günleri gördükten sonra onların bu yazılarına reddiye mâhiyetindeki görüşlerimi inşâallâh kamuoyuyla paylaşmaya karar vermiş bulunmaktayım.