İstanbul'da oteldeki dehşet anlar! Böyle kurşun yağdırdı

Güncelleme:

İstanbul Şile'de otel sahibi aralarında husumet bulunan başka bir otel işletmecisi ile bir araya geldi. Belinden çıkardığı silahla işletmeciye ateş açan Fadul Pehlivan, güvenlik kamerasını hesaba katamayınca yakayı ele verdi.

Olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 23.00 sıralarında Şile'de meydana geldi. İddiaya göre, Fadul P., aralarında husumet bulunan Onur İ.'ın işletmeciliğini yaptığı otele geldi. Burada buluşan ve ortak bir arkadaşlarının da bulunduğu masada konuşmaya başlayan ikili arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra Fadul P., belinden çıkardığı silahla Onur İ.'ın önce kafasına, sonra vücuduna peş peşe ateş etti. Onur İ., olay yerinde hayatını kaybederken şüpheli arkadaşıyla otelden ayrıldı.

SAZLIK ALANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Jandarma Suç Araştırma Timi (Jasat) ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin Şile'den çıkmasını engellemek için Jandarma ekipleri, çevreyi kontrol altına aldı. Drone yardımıyla aramalarını sürdüren ekipler, yaklaşık 16 saat sonra Fadul P.'ı sazlık alanda saklandığı yerde yakalayarak gözaltına aldı. Fadul P.'ın yapılan sorgusunda, hayatını kaybeden Onur İ.'ın 5 yıl önce kendisine kül tablası fırlatarak sağ gözünü kaybetmesine neden olduğunu ve aralarında husumet bulunduğunu söylediği öğrenildi. Şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcı, Fadul P.'ı tutuklama istemiyle mahkemeye sevk etti. Cinayet zanlısı tutuklanarak Maltepe cezaevine gönderildi.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Fadul P., Onur İ. ve bir arkadaşlarının masada oturduğu, Fadul P.'ın, Onur İ.'a defalarca ateş ettiği, yanlarında bulunan kişinin Fadul P.'ın elinden silahı almaya çalıştığı ve Fadul P. ile arkadaşının olay yerinden ayrıldığı görülüyor.