İstanbul'da psikopat koca dehşeti: Eski eşini satırla kovaladı

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt‘ta bir kadın çocuklarını görmek için boşandığı eşinin çalıştığı kasap dükkanına gitti. Görüş gününde çocuklarını görmek isteyen kadın, eski eşi tarafından tehdit edilerek satırla kovalandı.

İstanbul Esenyurt Yenikent Mahallesi’nde geçen hafta iddiaya göre dört yıl önce eşinden boşanan Y.T. isimli kadının çocukları, bir yıl önce ekonomik sorunları sebebiyle mahkeme kararıyla babalarının yanında verildi.

Çocukların velayeti eski kocasında olan Y.T, ayda iki kez görüş hakkı olmasına rağmen üç aydır göremediği çocukları için arkadaşıyla birlikte eski eşinin kasap dükkanına girdi. İçeri girdiğinde eski kocasına görüş günü olduğunu ve çocuklarını görmek istediğini söyleyen kadını, eski eşi tehditler savurarak satırla kovaladı.

Bir süre sonra eline aldığı satırla eski karısına ve onun arkadaşına doğru yürüyen erkek, “Çık dışarıya, dükkanımdan çıkın. Patlatırım” diye bağırarak onları kovdu. Çocuklarını göremeden dükkandan kovulan Y.T. büyük bir şok yaşarken erkeğin satırla tehditler savurduğu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.