İstanbul'da seri kedi katili şoku! Komşularının kabusu oldu

İstanbul'da seri kedi katili şoku! Komşularının kabusu oldu
Güncelleme:

İstanbul'da bir kadının, rezidansın bahçesinde bulunan kedileri işkence ederek öldürdüğü iddia edildi. Komşuları tarafından uyarılan kadın, ''Sizi de öldürürüm'' diyerek tehdit savurdu.

İstanbul'da iddiaya göre B.Ö. oturduğu rezidansın bahçesinde bulunan kedileri işkenceyle öldürdü. Daha sonra B.Ö., komşusu M.M.'yi "Seni de onlar gibi öldürürüm" diye tehdit etti.

Sabah'ın haberine göre, B.Ö. ve çocuklarının, kedileri boğduğu, bazı kedileri kör ettiği, yavru kedilerin kafalarını sopalarla ezdiği ve kedileri döverek öldürdüğü ileri sürüldü.

Daha fazla kedinin zarar görmemesi adına site yönetimine şikâyette bulunan M. M., vahşete dayanamadığını belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yolunu tuttu.

Komşu M.M., 3 Nisan'da B. Ö.'nün "Kedileri öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm, ağzını burnunu kırarım" diyerek kendisini tehdit ettiğini söyledi.

B. Ö.'nün kendisini uyaran bir başka site sakini S.K.'yı darp ederek rezidanstan taşınmak zorunda bıraktığını söyleyen M.M. "Sitenin bahçesinde rahatça dolaşamıyorum. Arka bahçeme bile çıkamıyorum" dedi. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sabah

Etiketler istanbul Rezidans kedi