İstanbul'da şüpheli ölüm! Balkondan düşerek can verdi

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de, iddiaya göre balkondan halı silkelediği sırada düşen 33 yaşındaki K.Ö., hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, dün öğle saatlerinde, Çınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre özel bir şirket için evden çalışan K.Ö. (33), odasının camından halı silkeledi. Bu sırada dengesini kaybeden Ö., beton zemine düştü. Ö.’nün düştüğünü görenlerin ihbarı üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan Ö., hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yapılan incelemede, Ö.'nün yüksekten düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri, binanın önünde detaylı inceleme yaptı. Ö.’nün cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Ö.’nün babası A.S.Ö., oğlu ve yaşlı annesiyle birlikte yaşadıklarını, olayın gerçekleştiği gün, saat 14.30 civarında evde olduklarını belirtti. Oğlunun odasında bulunduğunu ifade eden baba Ö., daha sonra polislerden oğlunun balkondan düştüğünü öğrendiğini aktardı. Ö., oğlunun herhangi bir psikolojik sorunu olmadığını ve nişanlı olduğunu dile getirdi.

DHA