Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı

Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı
Güncelleme:

Real Madrid forması giyen milli oyuncumuz Arda Güler'in gol sevincinin ne anlama geldiği merak konusu olmuştu. Genç yıldız, konuya açıklık getirdi.

Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler, YouTube platformunda yer alan KafaSports kanalına özel açıklamalarda bulundu. 

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan Arda Güler, Fenerbahçe’den ayrılık süreci, bir kırgınlığının olup olmadığı, Real Madrid serüveni, günlük hayatı ve en sevdiği müzikler gibi birçok konuya değindi.

 Arda ayrıca merak edilen gol sevincinin anlamını da ilk defa anlattı: “Gol sevincimin anlamı tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum.”

Güler'in açıklamaları şöyle:

 Real Madrid'i seçmeye iten neydi?

"Birçok çocuğun hayali dünyanın en büyük kulübü olan Real Madrid oynamaktır. Herşeyle babam ilgileniyordu. Tatile çıktığımda artık bir yer seçmem gerekiyordu. Babam Real Madrid deyince çok heyecanlanmıştım. Biraz da erken oldu benim için.

Ali Koç'a kırgınlığın var mı?

"Yok hiç yok. Hatta ilk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım zor zamanlar geçirdiğim anlarda da sürekli konuşuyorduk. Bizim ailemiz açısından Ali Koç çok özel birisi"

"Fenerbahçe'de bir sene daha kalabilirdim ama ben Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa'da, özellikle de Real Madrid'de neler yapabileceğini göstermek istedim. İnşallah da göstermeye devam edeceğim.

Gol sevinci ne anlama geliyor ?

"Sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum"

"Benimle dalga geçiyorlar"

"Çok üzücü. Bizim halkımız çok daha iyi şeyleri hak ediyor. Orada kötü şeyler olduğu zaman takımda benimle dalga geçiyorlar. Türk halkı mutlu olmayı hak ediyor. Başarılarla anılırsak ülkemiz için daha iyi olur.

Babası komisyon mu istedi ?

"Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil."

"Türkçe küfür eden var"

"Avusturya maçından sonra Alaba'yla birlikte döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor."