İstanbul'da yine bir kadın cinayeti

İstanbul'da yine bir kadın cinayeti
Güncelleme:

Türkiye yeni güne yine bir kadın cinayetiyle başladı. İstanbul'da eşini silahla vuran kişi kaçmayı başarırken, talihsiz kadın hayatını kaybetti.

Bayrampaşa’da Ş.Ç. tartıştığı eşini silahla vurdu. Yaralanan M.Ç. hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sıralarında  Kartaltepe Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaşadıkları dairede eşi Ş.Ç. ile tartışmaya giren M.Ç., silahla vuruldu. Saldırıyı gerçekleştiren Ş.Ç. olay yerinden kaçarken, M.Ç. yaralandı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak M.Ç.’ı en yakın hastaneye kaldırdı. M.Ç.’ın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.  Polis ekipleri olayın gerçekleştiği dairede detaylı inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen polis ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Mahalle sakinlerinin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak M.Ç.’ı en yakın hastaneye kaldırdı. M.Ç.'nın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.  Polis ekipleri olayın gerçekleştiği dairede detaylı inceleme yaptı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen polis ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.