İzmir'de kadın cinayeti! Çocuğunun gözleri önünde katletti

İzmir'de kadın cinayeti! Çocuğunun gözleri önünde katletti
Güncelleme:

İzmir’in Buca ilçesinde, sınıf öğretmeni İrfan T. 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşi Meryem T'.yi boğazını keserek öldürdü. Katil zanlısı koca cinayetin ardından 4. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, 9 Eylül günü saat 10.30 sıralarında, Efeler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İrfan T. (51) ve eşi Meryem T. (50) arasında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine İrfan T. mutfağa giderek ekmek bıçağı aldı.

Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 9 yaşındaki E.T.’nin gözleri önünde eşi Meryem T.’nin boğazını kesen İrfan T., daha sonra 4. kattaki evlerinin balkonundan kendisini boşluğa bırakarak intihar etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan İrfan ve Meryem T.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Çiftin 9 yaşında E.T. isminde bir erkek, İ.T. (22) isminde de bir kızları olduğu öğrenilirken, İrfan ve Meryem T. çiftinin şiddetli geçimsizlik yüzünden daha önce boşandıkları fakat arada çocuklar olduğu için tekrardan evlendikleri ileri sürüldü.

Öte yandan, 22 yaşında İ.T.’nin olay esnasında evde olmadığı öğrenilirken, ikamete gelen olay yeri inceleme ekipleri evin içerisinde incelemelerde bulunuldu.

Polis ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.