Kan donduran cinayet! Yaşlı kadının katil zanlıları komşuları çıktı

Güncelleme:

Manisa'da tek başına yaşayan 85 yaşındaki bir kadın evinde boğazı kesilmiş halde ölü halde bulundu. Yaşlı kadının komşuları tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde dün yalnız yaşadığı evinde boğazı kesilmiş vaziyette ölü olarak bulunan yaşlı kadın toprağa verilirken, komşusu gözaltına alındı.

Kırkağaç’ın Tevfikiye Mahallesi 43. Sokak’ta Neva Apartmanı'nın 1. katında ikamet eden 85 yaşındaki U.E.’den haber alamayan şehir dışındaki yakınları, mahalle muhtarı Mesut Ergüven’e ulaştı. Muhtar Ergüven ve yaşlı kadının yakınları kapıyı açarak içeri girdiler. U.E.’yi boynunda kan izi ile ölü olarak bulan Muhtar Mesut Ergüven ve beraberindekiler, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen U.E.’nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

KOMŞU ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, E.'nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, aynı apartmanda oturan T.K. (33) ve eşi M.K., cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

TEFECİYE OLAN BORÇLARI İÇİN PARA İSTEMİŞLER

Sorgulamaları için Emniyet Müdürlüğüne götürülen karı-koca, ilk ifadelerinde suçu itiraf etti. Çiftin ifadesinde, tefeciye olan borçları nedeniyle bir süre önce U.E.’den bir miktar para istedikleri ve kadının reddetmesi üzerine geçen gün saat 14.00 sıralarında maskeli bir şekilde eve girerek, darbettikten sonra boğazını keserek öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

İki çocuk annesi U.E., bugün Kırkağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

DHA