Kargocuda dehşet: Paketi almaya gitti, öldürüldü

Kargocuda dehşet: Paketi almaya gitti, öldürüldü
Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, kendisine gelen paketi almak için kargo firmasına giden kadın, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından tabancayla öldürüldü.

Bursa'nın Osmangazi ilçesimde, Aynur C. (46), kendisine gelen paketi almak için gittiği kargo firmasında, boşama aşamasında olduğu döner ustası eşi Ali C. (51) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, saldırıdan  inceleme yaparken, olaya şahit olan iş yeri çalışanı iki kadının ise dışarıda meraklı gözlerle çalışmaları izlediği görüldü.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Aynur C., kendisine gelen paketi almak için kargo firmasına gitti. Boşanma aşamasında olduğu döner ustası Ali C. de eşi Aynur'u takip etti. Ali C., firma görevlileriyle konuşan eşinin arkasından yaklaşıp, tabancayla başına ve karnına peşpeşe 4 el ateş etti. Aynur C. kanlar içinde yerde kalırken, koşarak iş yerinden çıkan Ali C., olay yerine yakın bir bölgeden kent merkezine giden yolcu minibüsüne bindi.

Firma çalışanlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Aynur C.'nin yaşamını yitirdiği saptandı. 

Kargocuda dehşet: Paketi almaya gitti, öldürüldü - Resim : 1

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede 4 boş kovan bulundu. İncelemeler sürerken, olaya şahit olan kargo çalışanı 2 kadın, yaşadığı korkunun etkisini uzun süre üzerlerinden atamadı.
C.'in cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Polis, kaçan Ali C.'in yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

Etiketler bursa kargo