Pitbull'unu polise saldırttı!

Pitbull'unu polise saldırttı!
Güncelleme:

Manisa'da Pitbull cinsi köeğini gezdiren bir kişi köpeğini kendisine "tasma ve ağızlık" uyarısı yapan polis memuruna saldırttı.

Manisa'da tasma ve ağızlık uyarısı yapmasına sinirlenen Pitbull cinsi köpeğin sahibi köpeğe polislere saldırması komutunu verdi. Olayda iki polis yaralandı, köpeğin sahibi tutuklandı.

Bir kişinin Kurtuluş Mahallesi Koşuyolu Caddesi'nde pitbull cinsi köpeği tasmasız ve ağızlıksız dolaştırdığı ihbarı üzerine Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köpeğin sahibi M.E'yi uyardı.

Polislerin köpeğine tasma ve ağızlık takması konusundaki uyarısına sinirlenen M.E'nin köpeğine memurlara saldırması yönünde komut vererek kaçtığı iddia edildi. Yaralanan polis memurları B.K. ve F.B, Salihli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hekimler B.K'ye 30, F.B'ye ise 2 gün istirahat raporu verdi. 

Tutuklandı

Kaçan köpek sahibi M.E, polis ekipleri tarafından yakalandı. M.E, işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Sahibine 10 bin 434 lira para cezası kesilen köpek, Salih Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.