Pubg’de tartıştığı genci sokakta bıçakladı

Güncelleme:

Bursa'da büyük bir oyuncu kitlesi olan Pubg adlı oyunda tartışan biri 23 diğeri 19 yaşındaki 2 genç birbirine girdi. Sokakta buluşan ikili arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki genç çeşitli yerlerinden bıçaklanarak ağır yaraladı.

Olay saat 23.00 sıralarında Bursa'nın İnegöl ilçesi Sinanbey Mahallesi Yenişehir Caddesi’nde meydana geldi.

A.M.(19), telefondaki uygulamadan sanal oyun oynamaya başladı. A.M.(19), aynı oyunu oynayan A.H.(24) ile oyundaki mesajlaşmada tartışmaya başladı. Birbirine küfürler yazan şahıslar oyunu bırakıp cadde üzerinde buluştular. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada A.H.(24) elindeki bıçakla A.M.(19)'yi vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralı özel araçla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldı.

Göğsünden ve boynundan yaralanan gencin, tetkiklerinden bıçağın boynunda bir milim daha derin kesi olması halinde durumunun kritik olabileceği ifade edildi. Yaralı, tedavinin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Olayın şüphelisi A.H.(24), polis ekiplerince Orhaniye Mahallesi’ndeki evinde gözaltına alındı.

Gözaltına alınan A.H.(24)'nin ifadesinde, "Telefondan oynanan sanal oyunda (Pubg) oynarken, bana küfür etti. Küfürleşme sonucunda oyunu bitirip buluştuk ve kavga ettik. Zor durumda kalınca bıçakla yaraladım" dediği öğrenildi.

İHA