Söylediği yalan ortalığı ayağa kaldırdı

Söylediği yalan ortalığı ayağa kaldırdı

Samsun'da lise 1 öğrencisinin babasına söylediği yalan ortalığı ayağa kaldırdı.

Samsun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki M.D. 1 lirasının gasp edildiğini iddia etti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis gerçeği kısa sürede ortaya çıkardı..

İlkadım İlçesi’nde oturan ve Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde okuyan M D., teneffüste gittiği okul tuvaletinde okul öğrenci olmadığıni belirttiği bir kişinin kendisinden para istediğini belirtti. M.D. bu kişinin cebindeki 1 lirayı gasp ettikten sonra okuldan ayrıldığını öne sürdü. M.D., öğle tatilinde olayı anlattığı ailesiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

YALAN SÖYLEMİŞ

Olayıyla ilgili soruşturma başlatan polis, söz konusu okulun güvenlik kamerası görüntü kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından okulla alakası olmayan kimsenin giriş-çıkış yapmadığı belirlendi. Bunun üzerine ifadesini değiştiren M.D., "Babam 2 lira harçlık verdi. 1 lirasını harcadım. Geriye kalan parayı ne yaptın diye sorunca korkudan bu yalanı uydurdum. Beni kimse gasp etmedi, geri kalan 1 liramı arkadaşıma verdim" dedi.