Yılbaşı gecesi 7 kişinin öldüğü kazada yeni detaylar

Yılbaşı gecesi 7 kişinin öldüğü kazada yeni detaylar
Güncelleme:

Aksaray'da yılbaşı gecesi yaşanan katliam gibi kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Son dakika: 2022'nin ilk dakikalarında Aksaray'dan geln haber kahretmişti. Merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda meydana gelen kazada, iki otomobil çarpışmış ve 7 kişi hayatını kaybetmişti. Feci kaza ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı...

Yeni yılın ilk dakikalarında merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda meydana gelen kazada, Yeşilova beldesinden gelen Nuri Bal (60) idaresindeki Almanya plakalı otomobil, kent merkezinden Yeşiltepe beldesine seyreden İbrahim E. (47) idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Çarpışmanın şiddetiyle şarampole yuvarlanan otomobiller hurdaya döndü. Kazada her iki sürücü ile birlikte İbrahim E.'ün aracında bulunan eşi Semiha E., kızları Rumeysa E. (12), Sümeyra E., Leyla U. (22) ile torunları Asel U. (3) hayatını kaybetti.

AKSARAY'DAKİ KAZADA YENİ DETAYLAR
Feci kaza ile ilgili detaylar da ortaya çıktı. E. ailesinin kent merkezinde oturan kızları Cennet B.'e misafirliğe gittikleri, daha sonra ise Yeşiltepe beldesindeki evlerine gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

 ARACIN HIZ GÖSTERGESİ TAKILI KALMIŞ
Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Yeşilova beldesinde yaşayan diğer araç sürücüsü Nuri Bal'ın yapılan otopsisinde 2.43 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bal'ın aracının hız göstergesinin 180'de takılı kaldığı öğrenildi.

 CENAZELER GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ
Cenazeler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından Yeşiltepe beldesine getirildi. Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, belde mezarlığına gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Etiketler detay aksaray kaza