''Adı Sultan İstanbul Airport olsun''

''Adı Sultan İstanbul Airport olsun''
Güncelleme:

Hüda-Par’ın yayın organı Doğru Haber gazetesi yazarı Mehmed Göktaş “İsim öneriyorum 'Sultan İstanbul Airport’” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Hüda-Par’ın yayın organı Doğru Haber gazetesi yazarı Mehmed Göktaş “İsim öneriyorum 'Sultan İstanbul Airport’” başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Göktaş yazısında şu ifadeleri kullandı: 

“Şu ana kadar geçici olarak ‘üçüncü hava limanı’ dediğimiz büyük eserin bugün açılışı yapılıyor ama bildiğiniz gibi henüz resmi olarak bir isim konulmadı.

Bu arada teklif edilen isimler üzerindeki tartışmalar da devam etmekte, o konuya girmeyeceğim, o isimleri teker teker tenkit etmeyeceğim.

Aslında bu hava limanına adının verilmesini Recep Tayyip Erdoğan anasının sütü gibi hak etmiştir. İçerinin ve dışarının bunca direnişine, engellemesine rağmen ısrarla başlatmış ve tamamlamıştır. Hayırlara vesile olur inşallah. Onun isminin verilmesi bu milletin kendisinin bileceği bir iştir, kadirşinaslığına, vefakârlığına bağlı bir konu. Bu konuda söyleyeceğim tek şey; eğer onun ismi verilecekse, bunu asla iktidar cenahı teklif etmemelidir vesselam.”