Adliye otoparkında firar girişimi!

Adliye otoparkında firar girişimi!
Güncelleme:

İstanbul'da bir evden hırsızlık yapan iki şüpheli, sevk edildikleri adliyenin otoparkından kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüphelilerin kaçmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 2 kişi daha gözaltına alındı.

Avcılar'da 19 Temmuz saat 04.30 sıralarında bir evde hırsızlık yapıldı.  İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüphelileri  

suç üstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerden Hüseyin U.(22)'in daha önceden 79 ayrı suçtan poliste kaydı bulunduğu ayrıca kesinleşmiş 9 yıl 2 ay hapis cezası bulunduğu belirlendi. Diğer şüpheli Oğuzhan T.(23) in ise 66 adet suç kaydı olduğu tespit edildi.

ADLİYE OTOPARKINDA KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

Şüpheliler polisteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Ancak iki şüpheli, adliye otoparkında kendilerini getiren polislerden kaçmak istedi. Adliye otoparkında hareketli dakikaların yaşandığı olayın ardından kaçmaya çalışan iki şüpheli kısa sürede tekrar yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin kaçmasına yardım etmeye çalışan Hasan U. ve Diyar E.'nin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu kişilerle birlikte ruhsatsız tabanca ele geçirildiği belirtildi. Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan şüpheliler geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildiler.

DHA

Etiketler istanbul adliye otopark