Adnan Oktar'dan sonra sıra Cübbeli Ahmet'te mi ?

Adnan Oktar'dan sonra sıra Cübbeli Ahmet'te mi ?
Güncelleme:

Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon sonrası kulislerden "sırada Cübbeli Ahmet var" iddiaları yükselmişti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bu konuyla ilgili çok dikkat çeken bir iddia öne sürdü.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü "Ne bu ciddiyetsizlik" başlıklı köşe yazısında kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye operasyon hazırlığı olduğunu yazdı.

Ahmet Hakan, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Din, kesinlikle, ticari beklentilerin, çıkar tutkusunun, popülist kaygıların aracı ve payandası haline getirilmemelidir" sözlerinin Cübbeli Ahmet için söylendiğini belirterek, Cübbeli Ahmet'e de Adnan Oktar gibi operasyon düzenlenebileceğini aktardı.

DİYANET'TEN CÜBBELİ'NİN TAVUĞU CANLANDIRMA HİKAYESİNE SERT YANIT

Ahmet Mahmut Ünlü olarak bilinen Cübbeli Ahmet’in anlattığı tavuğu canlandırma hikayesi sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Diyanet İşleri Başkanı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde yaptığı konuşmada da Cübbeli Ahmet'in anlattığı olaya üstü kapalı göndermede bulundu. Erbaş, “Din, kesinlikle, ticari beklentilerin, çıkar tutkusunun, popülist kaygıların aracı ve payandası haline getirilmemelidir” dedi.

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı için...