Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz,‘yatırımlarımız Devam Ediyor’

Ak Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz,‘yatırımlarımız Devam Ediyor’

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Uzunköprü’de yapımı devam eden projeler hakkında bilgi vererek AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim olarak partinin misyonu ve vizyonu doğrultusunda ekip ruhuyla Uzunköprü’nün öncelikleri doğrultusunda ne yapmam

- AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Uzunköprü’de yapımı devam eden projeler hakkında bilgi vererek AK Parti İlçe Başkanı ve yönetim olarak partinin misyonu ve vizyonu doğrultusunda ekip ruhuyla Uzunköprü’nün öncelikleri doğrultusunda ne yapmamız gerekiyorsa bunu gerçekleştirmek görevimiz ve sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Uzunköprü’müzde devam eden projelerimizin takibi ve bunlara yenilerinin eklenmesi yolundaki temaslarımız sürmektedir. AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanlığı olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Uzunköprü’müzü AK Parti Belediyecilik anlayışıyla buluşturmak için tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dikkatle takip etmekteyiz ki Uzunköprü kamuoyunda siyasi platformlarda yönetimimizin çalışmalarıyla beraber bir hareketlilik başlamış, geçtiğimiz süreç içinde yerelde Uzunköprü’ye somut değerler katamayanlar her konuyu fırsatçılık olarak değerlendirip içi boş ve alt yapısı olmayan içeriği olmayan suni gündemlerle reyting almaya çalışmaktadırlar. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve saha çalışmalarından da gözlemlediğimiz üzere Uzunköprü artık zaman kaybetmek istemiyor. Arzuladığı ve istediği standartları ancak AK Parti iktidarının ve bu hizmet anlayışının gerçekleştireceğinin farkında ve kararını vermiş durumdadır. Yönetimine ve sorunlarına, geleceğine talip olan hiçbir somut proje üretmeyen ve halkından kopuk izole yaşayan yönetimlerden uzak durmaktadır' dedi.

Yılmaz, Trakya’nın GAP’ı olan ve şehrimize ve bölgemize tamamladığında herkesin yüzünü güldürecek kazancına da kazanç katacak, toplam maliyeti 520 milyon TL’yi bulan Çakmak Barajı projesi ile Meriç ve Ergene ovaları, yamaç arazilerde 52.200 hektar alan sulanacaktır. Projeden Uzunköprü, Meriç, Havsa ve Pehlivanköy ilçelerine bağlı 3 belde ve 67 köy istifade edecektir şeklinde konuştu.

AK PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI ÇAĞATAY YILMAZ,‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR’

AK PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI ÇAĞATAY YILMAZ,‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR’

AK PARTİ UZUNKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI ÇAĞATAY YILMAZ,‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR’