Akbank'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Kampanyalar

Akbank'tan Dünya Kadınlar Günü'ne Özel Kampanyalar

İSTANBUL (AA) - Akbank, Dünya Kadınlar Günü'nde giyimden kozmetiğe birçok sektörde müşterilerine özel kampanyalar sunuyor.Akbank tarafından yapılan...

İSTANBUL (AA) - Akbank, Dünya Kadınlar Günü'nde giyimden kozmetiğe birçok sektörde müşterilerine özel kampanyalar sunuyor.
Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu kampanyalardan faydalanmak için bankanın müşterisi veya Axess sahibi olmak gerekiyor.
Axess'in sadece kadın müşterilerine özel sunduğu kampanyasıyla giyim, kozmetik, aksesuar, sağlık, bakım, ayakkabı gibi pek çok sektörde 8 Mart'ta yapacakları her 50 lira ve üzeri alışverişe yüzde 8, toplamda 50 liraya varan chip-para fırsatı sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak için "KADIN" yazıp "4566"ya mesaj göndermek yeterli oluyor.
Axess'in Kadınlar Günü'ne özel bir diğer kampanyasıyla da müşterilere, Teknosa ve teknosa.com'da 8-10 Mart tarihleri arasında farklı günlerde yapacağı ilk 800 lira ve üzeri alışverişte 80 lira chip para hediye kazanma şansı sunuluyor. Kampanya katılımı için "TEKNOSA" yazıp "4566"ya mesaj gönderilmesi gerekiyor.
Axess'in giyim ve ayakkabı sektörlerindeki kampanyasıyla ise kampanyaya katılan Axess üye iş yerlerinde 1 - 31 Mart tarihleri arasında ilave 3 taksit imkanı veriliyor. Bu tarihler arasında kampanyaya katılan Axess üye iş yerlerinde ayrıca, kozmetik, optik ve saat sektörlerinde ilave 4 taksit, kuyum sektöründe de ilave 2 taksit avantajı sunuluyor.
Söz konusu tarihler arasında Axess'in bir diğer kampanyası da Tchibo Mağazaları veya "www.tchibo.com.tr"de gerçekleştiriliyor. Tchibo'dan tek seferde yapılacak ilk 150 lira ve üzeri alışverişlerde Axess'e 20 lira chip-para fırsatının yanı sıra, 100 lira ve üzeri taksitli alışverişlerde ilave 3 taksit avantajı sunulacak.
Öte yandan Axess'in 1 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında Beymen'de 6 taksit ve Beymen Club'da 7 taksit fırsatı da devam ediyor.
Akbank ayrıca 7-11 Mart tarihleri arasında sadece kadınlara özel, Akbank'tan edinecekleri ilk küçük boy kiralık kasa için 325 lira yerine 250 liraya kiralama fırsatı da tanıyor.