Akım Trafosu

Akım Trafosu
Güncelleme:

Akım trafosu, yüksek gerilim güç sistemine sahip olan alanlarda akımı doğru bir şekilde ölçmek amacı ile kullanılan cihazlardır.

Bu trafo sistemleri, akımı ölçebilmek için kablolara ya da güç hatlarına bağlanırlar. Bunun sonrasında ise sinyalleri de doğru bir şekilde ölçebilmek amacı ile kontrol cihazları ve ölçü aletleri ile bağdaştırılırlar. Eğer elektrik güç dağıtım sistemlerini güvenli bir hale sokmak, verimli ve etkili bir şekilde kullanmak istiyorsanız, bu trafolardan yardım alarak işlerinizi yapabilirsiniz. Son derece kritik bir bileşen olan bu akım trafoları, tüm işlemlerinizin güvenilir bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır.

Akım trafosu modelleri, sahip oldukları sistem sayesinde elektrik güç dağıtım sistemlerinde yer alan arızaları da hızlıca tespit edebilmektedir. Bu kapsamda herhangi bir arıza ile karşılaşırsanız, arızanın oluşturacağı büyük sorunlardan da kendinizi kurtarmış olursunuz. Erken zamanda alınan bu önlemler, büyük kayıpların oluşmasının önüne geçerek büyük bir kazanım elde etmenize olanak tanıyacaktır.

Sunduğu nitelikler ile son derece avantajlı bir yapının elde edilmesini sağlayan akım trafoları, kullanım alanı olarak da geniş bir alan üzerinde değerlendirilir. Güç sistemlerinden başlayarak enerji kaynaklarına kadar uzanan geniş bir yelpazede değerlendirilen bu sistemler, sanayi tesisleri başta olmak üzere ticari binalarda, evlerde ve bunun gibi daha birçok alan üzerinde de aktif olarak tercih edilirler. Bu sayede sizler de çalışma alanınıza bağlı olarak doğru bir trafo tercihinde bulunarak güvenilir ve verimli bir çalışma elde edebilirsiniz.

Vantilatörlerden elektrikli vinçlere, jeneratörlerden kompresörlere kadar aradığınız on binlerce ürün için Elektromarketim’i ziyaret edebilir en uygun fiyat, kolay iade hakkı, hızlı kargo ve taksit seçeneklerinden hemen faydalanabilirsiniz.

Etiketler Akım Trafosu