Bakan Soylu'dan minik Leyla açıklaması !

Bakan Soylu'dan minik Leyla açıklaması !
Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, minik Leyla'nın cesedinin bulunması hakkında açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CNN TÜRK canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Minik Leyla ile ilgili açıklama yapan Soylu, "Leyla defalarca aranan bir yerde bulundu. Sonradan oraya konulmuş gibi görünüyor" dedi.

Bakan Soylu'nun açıklamaları şu yönde;

LEYLA'NIN CESEDİNİN BULUNMASI

Leyla defalarca aranan bir yerde bulundu. Sonradan oraya konulmuş gibi görünüyor. Ailenin başı sağ olsun. Ülkemizin başı sağ olsun. Olayın bütün boyutunu arkadaşlarımız takip ediyorlar. Çok ufak bir darp gözüküyor. Otopsi sonucunda belli olacak. Şu ana kadar bulabilmeyi ümit ediyorduk. Çocuğun hayatı bizim için önemliydi. Çocuğun gözden çıkarırlar diye endişemiz vardı.

Minik Leyla köyde ölü bulunduMinik Leyla köyde ölü bulundu

KAYIP ÇOCUKLARLA İLGİLİ

Trafik kazaları üst üste gelebilir. Cinayetler üst üste gelebilir. Bunlarla ilgili önlemlerimiz var ama bazen şu kaçırılabilir. Bizim teknik kabiliyetlerimiz geliştiği kadar bu olayları yapmak isteyenlerin teknoloji kabiliyetleri gelişiyor. Kayıp çocuklar gibi özellikle bazı alanlarda üst üste gelen kazalar gibi toplumu endişeye sevk eden durumlarda şunu bilesiniz açıkları kapatmak için her şeyi yapıyoruz. Bu konularda da aynı şekilde arkadaşlarımız nasıl tedbir alınması lazım sorusuna yanıt veriyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

CHP lideri sürekli istifamı istiyor. Şimdi bakın, Türkiye terörle mücadele ediyor. Ama terörle mücadelenin en önemli meselesi toplumsal destektir. Toplumsal destek var. Terör örgütüne herhangi bir desteği özellikle kendi sınırlarımız içinde yapmamalıyız. Terörle mücadeleyi eksiksiz götürmek zorundasınız.