Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak

 Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz olacak
Güncelleme:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ramazan Bayramı tatilinde köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Ramazan Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü'nce işletilen otoyollar ve köprüler ücretsiz olacak" dedi.

"Bayram tatili dolayısıyla milyonlarca vatandaşımız yola çıkacak" diyen Arslan, yollarda yaşanacak yoğunluk nedeniyle Bakanlık olarak kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Vatandaşlara da uyarıda bulunan Arslan, "Trafik kazalarının yaklaşık yüzde 90'ı sürücü kaynaklı. Bu nedenle vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda uyarmak istiyorum" diye konuştu.

TOPLU TAŞIMA YÜZDE 50 İNDİRİMLİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu taşıma araçlarının 3 günlük Ramazan Bayramı'nda yüzde 50 indirimli olmasını kararlaştırdı.

İndirim; İstanbulkart'ın kullanıldığı İETT, Özel Halk Otobüsleri, Otobüs AŞ, Metrobüs, Şehir Hatları vapurları, metro, hafif metro, tramvay, füniküler, teleferik,nostaljik tramvay ve Tünel'de geçerli olacak.

Seçiniz...