Bonus American Express'ten Ekstra Bonus

Bonus American Express'ten Ekstra Bonus

İSTANBUL (AA) - Bonus American Express, yenilenen programıyla kullanıcılarına ayda 35 lira olmak üzere yılda toplamda 420 lira ekstra bonus kazandırıyor.Garanti...

İSTANBUL (AA) - Bonus American Express, yenilenen programıyla kullanıcılarına ayda 35 lira olmak üzere yılda toplamda 420 lira ekstra bonus kazandırıyor.

Garanti Bankası açıklamasına göre, "Bonus American Express" sahiplerinin programdan yararlanmaları için kartı günlük harcamalarında kullanmaları yeteli olacak. Kazanılan bonuslar istenildiği zaman kullanabilecek.

Kart sahipleri, Bonus program ortaklarında yapacakları harcamalarında da bonus kazanırken, Bonus'un tüm kampanyalarından da ayrıca yaralanabiliyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer alan Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama ve Bireysel Kartlar Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, Bonus American Express'in yenilenen programıyla müşterilerine benzersiz bir fırsat sunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Kredi kartının günlük alışverişlerde en çok kullanıldığı sektörler olan market, akaryakıt ve restoran harcamalarında müşterilerimizin yanında olarak ayrıcalıklar sunmayı hedefledik. Artık Bonus American Express ile müşterilerimiz market, akaryakıt ve restoran harcamalarının yüzde 1'i kadar bonus olmak üzere toplamda her ay ekstra 25 lira bonus, ayrıca bu sektörlerde 25 lira ve üzeri 10'uncu harcamalarına da ekstra 10 lira bonus daha kazanarak yılda 420 lira ekstra kazancın ayrıcalığını yaşayacak. Ayrıca kazanılan bonuslar istenildiği zaman kullanılabilecek. Garanti Ödeme Sistemleri olarak, her zaman en yüksek kazanç ve eşsiz fırsatlar yaratarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerle müşterilerimizin yanında olmaya ve fark yaratmaya devam edeceğiz."