CHP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA KANDEMİR GETİRİLDİ

CHP KÜTAHYA MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞINA KANDEMİR GETİRİLDİ

CHP Merkez İlçe Başkanlığına, Mehmet Ali Kandemir getirildi.

CHP Merkez İlçe Başkanlığına, Mehmet Ali Kandemir getirildi.

Kandemir, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP ambleminde belirtilen temel ilkelerden taviz vermeden hizmete talip olduklarını ve halka 'hakim' değil, 'hadim' olmak istediklerini bildirdi.

Hakkı, hukukla korumayı şiar edinmiş, hukukun üstünlüğü ilkesinden asla taviz vermeyen partisinin yaklaşan seçimler nedeniyle "zengin ülkenin fakir insanı olmak kader değildir" dediklerini belirten Kandemir, şunları kaydetti:

"Plan ve programlarımızın halkımızın takdirine ve yakın ilgisine mazhar olduğu görülmektedir. Sosyal demokrat politikaların uygulanmasıyla devletimiz vatanı ve milletiyle bir bütün olarak 21'inci asırda hak ettiği yeri alacaktır. Türkiye'nin devletler camiasında sözü dinlenen, insanlarına saygı duyulan bir devlet olması, CHP'nin öncelikli isteğidir. AB ülkelerinde kazanılmış serbest dolaşım hakkının bile kullanılamayışı, AKP hükümetinin ne denli zayıf dış politika uyguladığını göstermektedir. Komşularımızla ilişkilerin sıfır sorun olarak söylenmesi aldatmacadır. Devletler arasındaki ilişkiler mütekabiliyet esasına dayanıp bunları başaramazsanız daima kaybeden olursunuz. Kıbrıs ve Ermeni politikalarını buna örnek gösterebiliriz. CHP iktidarında yarınından emin güven duygusuyla mutlu insanların yaşadığı ülke, büyük Türkiye olacaktır."

Kandemir, kendisinin başkanlığındaki CHP Merkez İlçe Yönetiminde Eyüp Demirel, Hüseyin Başyiğit, Lütfiye Ören, Adile Taşkın Özortak, Cengiz Uysal, Ayfer Yavuz, Sema Bilal, Cemal Gül, Mehmet Yoldaş, Selim Göner, Niyazi Uyar, Kazım Kaya, Sami Er ve Mehmet Güner'in yer aldığını söyledi.