FETÖ, megastar Tarkan'ın peşine düşmüş !

FETÖ, megastar Tarkan'ın peşine düşmüş !
Güncelleme:

Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, FETÖ'nün megastar Tarkan'ı da dinlediğini öne sürdü.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık'ın iddiasına göre FETÖ'nün dinlediği kişiler arasında Megastar Tarkan da varmış. Işık, siyasetten spora, medyadan sanat dünyasına birçok insanı dinleyen FETÖ'nün mağdurlarından birinin de Tarkan olduğunu yazdı.

"MAĞDURLARDAN BİRİ DE TARKAN"

Candaş Tolga Işık'ın yazısında Tarkan'ın yer aldığı bölüm şöyle: "Geçtiğimiz günlerde öğrendim ki; o mağdurlardan biri de hiç şüphesiz Türkiye'nin müzik alanında son dönemde çıkardığı en güçlü ve en popüler sanatçı olan Tarkan Tevetoğlu."

"TARKAN FETÖ'NÜN NE İLK NE DE SON KURBANI"

Işık yazısına şöyle devam etti: "Konuştuğum üst düzey emniyet yetkilileri şöyle anlattı hadiseyi: 'Narkotikşube bir şüpheliyi uyuşturucuyu kimden-kimlerden hangi yollarla edindiğini ya da kime-kimlere sattığını öğrenmek için dinler. Kişi uyuşturucu kullanıcısıysa bu suçun boyutlarını tespit için dinler. Her halükarda dinleme-takip 2 ay bilemedin 3 ay sürer. Bir insanı narkotik bir suç şüphesiyle 15 ay dinliyorsanız, dinlemeyle birlikte şüphelinin bulunduğu ortamları kameralarla izleyebilmek için de yargıdan yetki alıyorsanız bunun altında iyi niyet yoktur. Başka bir maksat vardır. Nedir o maksat? Adamın bütün özel hayatını deşifre edip, şantaj yapmak ya da bu bilgileri farklı amaçlar doğrultusunda kullanmak.' Tarkan FETÖ'nün ne ilk ne de son kurbanıydı... "

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

Posta