FETÖ'cülerin yeni darbe tarihi

FETÖ'cülerin yeni darbe tarihi
Güncelleme:

15 Temmuz'da Türkiye'de sivil halkı hedef alıp kanlı bir darbe girişimine kalkışan hainlerin şimdi de yeni bir kalkışma hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi.

Uzun yıllardır Türkiye'nin A'dan Z'ye tüm kurumlarının içine sızmayı başaran eli kanlı teröristlerin yeni bir kalkışma hazırlığın da olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi bugünkü köşe yazısında olası yeni bir kalkışma için FETÖ'cülerin konuştuğu tarihi yazdı.

"15 Haziran’a kadar ne olacağını göreceğiz. 'Bu sefer çok kan akacak' diyorlar. Türkiye’de yeni darbenin tarihini konuşuyorlar" diyen Selvi yazısında FETÖ'cülerin özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldıklarını belirtti.

Kanlı 15 Temmuz gecesi öncesinde MİT'e 6 ayda 15 darbe ihbarı yapıldığını ancak bu ihbarların hepsinin asılsız çıktığını hatırlatan Selvi, "Rodos üzerinden Yunanistan'a geçmeye çalışanlar, sıradan FETÖ'cüler değil. Daha az riskli olduğu için Rodos üzerinden kaçırıyorlar. Onlar da aralarında 15 Haziran'a kadar yapılacak darbeyi tartışıyorlar." dedi.

Hürriyet / Abülkadir SELVİ