Gaziantepspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Gaziantepspor'da Sakatlıklar Can Sıkıyor

Ligin 25. haftasında Torku Konyaspor'u konuk edecek Gaziantep ekibinde, 5 oyuncunun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak Gaziantepspor'da yaşanan sakatlıklar teknik heyeti düşündürüyor.

Gaziantep ekibinin, Torku Konyaspor maçında sakatlıkları bulunan takımın önemli isimlerden Habibou, Marçal, Prince, Barış Yardımcı ve Mustafa Durak'tan yararlanamayacağı öğrenildi.

Sakatlığı süren Habib Habibou'dan en az 3 hafta daha yararlanamayacak Gaziantepspor'da, defans oyuncusu Fernando Marçal'ın da arka adalesinde yırtık tespit edildi. Tedavisi için Portekiz'e gittiği belirtilen Marçal'ın yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

Geçen hafta Osmanlıspor maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle karşılaşmayı yarıda bırakan Prince Guano'nun da tedavi için Fransa'ya gittiği ve en az 2 hafta görev alamayacağı kaydedildi.

İdmanlarda sakatlanan ve henüz tedavileri tamamlanamayan Barış Yardımcı ile Mustafa Durak'ın da Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecekleri bildirildi.