Hakkari ve Van'dan peş peşe acı haber !

Hakkari ve Van'dan peş peşe acı haber !
Güncelleme:

Hakkari'de bakımı yapılan tankın üzerindeki makineli tüfeğin ateş alması sonucu Piyade Onbaşı Yusuf Yavuz şehit oldu. Van'da ise silahlı saldırıya uğrayan güvenlik korucusu şehit oldu.

Yüksekova İlçesi’nde Dağlıca Tabur Komutanlığı’nda vatani görevini yapan Piyade Onbaşı Yusuf Yavuz, bakımı yapılan makineli tüfeğin ateş alması sonucu ağır yaralandı. Hemen Yüksekova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yavuz, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

VAN'DA GÜVENLİK KORUCUSU ŞEHİT OLDU

Van'ın Gürpınar ilçesinde güvenlik korucusu olarak görev yapan Metin Ertaş (45), Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi'ndeki evine giderken kimliği belirsiz ve yüzü maskeli kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Ertaş, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri ve çevresinde inceleme yapıldı. Van Emniyet Müdürlüğü saldırganların bulunması için özel ekip kurarak, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.