Hamile Bayan Kazayı Ucuz Atlattı

Hamile Bayan Kazayı Ucuz Atlattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 aylık hamile bayan kazayı ucuz atlattı.

- Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 aylık hamile bayan kazayı ucuz atlattı.

Edinilen bilgiye göre kaza Bodrum Turgutreis Karayolu üzerinde Yalıkavak kavşağında meydana geldi. Yaralamalı trafik kazasına karışan motosiklette bulunan beş aylık hamile Meral Pekdemir şans eseri ağır yara almadan kazadan kurtuldu. Eşi ile birlikte Bodrum Devlet hastanesinde muayene olduktan sonra Ortakent Beldesindeki evine gitmek üzere 48 VU 777 plakalı motosiklet ile yola çıkan Ufuk Pekdemir Yalıkavak kavşağında Yavuz Örten' in kullandığı 48 UV 729 plakalı aracın çapmasıyla birlikte motosiklet sürücüsü ve 5 aylık hamile olan bayan yol kenarına savruldu. Çevredekilerin yardımları ile kenara alınan bayan Olay yerine gelen 112 ambulans ile Bodrum devlet hastanesine kaldırdı.

Bu arada Sinir krizi geçiren Ufuk Pekdemir, araç sürücüsünün hatalı sollaması sonucunda kazaya neden olduğunu anlattı. Pekdemir “biz yolumuzda gidiyorduk. Yanımızdan geçmeye çalışan araç bize çarptı inşallah eşimde ve çocuğumda bir problem yoktur”dedi.

Pekdemir Jandarma ekiplerinin işlemlerini yapmasını beklerken eşi için endişenli olduğu ise dikkatlerden kaçmadı. Olay yerinde 2 sürücünün arasında çıkan tartışmayı ise Jandarma ekipleri büyümeden önledi.

112 ilk yardım ambulansı ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan Meral Pekdemir ise sadece beyaz bir arabanın kendilerine çarptığını ve yere düştüklerini başka bir şey hatırlamadığını söyledi. Hamile bayan “çok şükür bana da çocuğuma da bir şey olmadı. Çok korktum bebeğime bir şey oldu diye kazayı uçuz atlattık” dedi. Hafif yaralanan

Bu arada Meral Pekdemir' in ve karnındaki bebeğinin sağlık durumları iyi olduğu öğrenildi.

HAMİLE BAYAN KAZAYI UCUZ ATLATTI

HAMİLE BAYAN KAZAYI UCUZ ATLATTI

HAMİLE BAYAN KAZAYI UCUZ ATLATTI