Hayvanat Bahçesindeki Kaplanın Teyze-yeğeni Yaralaması

Hayvanat Bahçesindeki Kaplanın Teyze-yeğeni Yaralaması

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda fotoğraf çektirmek için kafese fazla yaklaştığı sırada Sibirya kaplanının saldırısına uğrayan çocuğun hastaneye götürülme anları güvenlik kamerasınayansıdı

KOCAELİ (AA) - Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nda fotoğraf çektirmek için kafese fazla yaklaştığı sırada Sibirya kaplanının saldırısına uğrayan çocuğun hastaneye götürülme anı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Parkta fotoğraf çektirmek için kafese fazla yaklaştığı sırada Sibirya kaplanının saldırısına uğrayan çocuğun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Dün kaplanın saldırısı nedeniyle yaralanan 6 yaşındaki Zeynep Kırcalı'nın hastaneye götürülme anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, hayvanat bahçesine gelen sağlık personelinin, kucağına aldığı Zeynep Kırcalı'yı ambulansa götürmesi yer alıyor.

Dün hayvanat bahçesini gezen Meryem Dereli (26), yeğeni Zeynep Kırcalı'nın (6) Sibirya kaplanıyla fotoğrafını çekmek istemiş, bu sırada bariyeri geçerek demir parmaklıklı kafesin önüne gelen çocuk yanına yaklaşan kaplanın pençe darbesiyle yaralanmıştı. Durumu fark ederek yeğenini kurtarmak için müdahale eden Dereli'ye de kaplan saldırmıştı. Saldırı sırasında elinden yaralanan teyze Meryem Dereli ise tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Etiketler Kocaeli kaplan darıca