Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi, Şampiyon Öğrencisini Ödüllendirdi

Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi, Şampiyon Öğrencisini Ödüllendirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Fatma İlayda Yüca’nın Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'nda 54 kilogramda altın madalya kazanması dolayısıyla okul bahçesinde tören düzenlendi.

- Antalya'nın Manavgat ilçesinde Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Fatma İlayda Yüca’nın Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'nda 54 kilogramda altın madalya kazanması dolayısıyla okul bahçesinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Çetin, "Okulumuz 9'uncu sınıf öğrencisi Fatma İlayda Yüca'nın Adana'da gerçekleştirilen Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'nda elde ettiği dereceden dolayı kendisini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Okul olarak her zaman destekliyoruz. Okul Aile Birliği de konu ile yakından ilgilenip kendisine yapabilecekleri her türlü desteği yapacaklarını ifade etmişlerdir. Ben kendisine bundan sonra yapacağı karşılaşmalarda, spor hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Şampiyon sporcu Fatma İlayda Yüca ise 10 Mart tarihinde yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını belirterek, "Bana destek olan kulübüme, hocalarıma ve aileme teşekkür ederim" dedi.

Okul Aile Birliği adına Fatma İlayda Yüca’ya hediyesini sunan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Mercan, başarılı öğrenci ile gurur duyduklarını söyledi.