İstanbul'da yol çöktü; bir araç içine düştü !

Güncelleme:

İstanbul Çamlıca tepesine çıkan yokuşta meydana gelen asfalt çökmesinde bir araç oluşan çukurun içine düştü. Çökmenin sebebinin ise Çamlıca - Libadiye tünel inşaatı olduğu belirtildi.

Üsküdar'da Çamlıca Tepesine çıkan Büyük Çamlıca Caddesi üzerindeki yolda bir göçük meydana geldi. Bu sırada yol kenarında park halinde bulunan bir otomobil ise göçüğün içine düştü.

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayın ardından göçüğün olduğu bölgeye tedbir amaçlı polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler yolu tamamen trafiğe kaparak çalışma başlattı.

İstanbul'da yol çöktü; bir araç içine düştü ! - Resim : 1

 Yolun göçme nedeni henüz bilinmezken, göçüğün yaşandığı yerin altında Libadiye Tünelinin çalışmasının olduğu belirtildi.

İstanbul'da yol çöktü; bir araç içine düştü ! - Resim : 2

Ayrıca son yağışlarla birlikte zeminde yaşanan yumuşamanın da göçüğe neden olabileceği düşünülüyor. Yetkililerin olay yerindeki incelemesi sürüyor. İlerleyen saatlerde de göçüğe düşen otomobilin çıkarılması bekleniyor.

İstanbul'da yol çöktü; bir araç içine düştü ! - Resim : 3

Polisler, yolu iki yönde trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.

Göçük oluşan yolun altında Çamlıca-Libadiye arası karayolu tüneli çalışmasının sürdüğü anlaşıldı. Çökme nedeniyle tünelde zarar olup olmadığıyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Olay yerindeki çalışmalar sürüyor. 

SEBEP: TÜNEL İNŞAATI

Bir otomobilin de içine düşmesine sebep olan yol çökmesinin, Çamlıca - Libadiye tünelindeki aşırı sökülmenin yüzeye yansımasından kaynaklandığı belirlendi.

Seçiniz...