Kalekim'den "Dolgulu Astar" Çözümü

Kalekim'den "Dolgulu Astar" Çözümü

İSTANBUL (AA) - Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu "Dolgulu Astar" ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını...

İSTANBUL (AA) - Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu "Dolgulu Astar" ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak.

Kalekim'den yapılan yazılı açıklamaya göre, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştıran şirket seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu "Dolgulu Astar" ürünüyle, evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Tadilat yaptırmak isteyen ancak evinin kırılıp dökülmesinden ve sürecin uzamasından korkan ev hanımlarının yanı sıra, sektör profesyonellerinin de hayatını kolaylaştıran "Kalekim Dolgulu Astar", güçlü performansıyla öne çıkarken, balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için de ideal bir malzeme olarak nitelendiriliyor.

Pürüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için pürüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini artıran ürünün yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap vermesi bekleniyor.