Karşıyaka'dan Rota Koleji'ne Tepki

Karşıyaka'dan Rota Koleji'ne Tepki

Kulübün voleybol şube yönetimi, 7 oyuncunun hastalığı nedeniyle pazar günü oynayacakları maçı erteleme isteğini, rakip Rota Koleji'nin kabul etmediğini duyurdu

İZMİR (AA) - Bayanlar Voleybol 2. Lig'de mücadele eden Karşıyaka, pazar günü yapacakları maçı 7 oyuncu hasta olduğu için erteleme isteklerinin, rakip Rota Koleji tarafından kabul edilmediğini açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesi Yönetim Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, takımdaki 7 voleybolcunun ağır gribal enfeksiyon ve yüksek ateş nedeniyle tedavi altına alındığı belirtildi.

Voleybolcuların pazar günkü maçta forma giyemeyecekleri vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu beklenmedik durumdan ötürü acil olarak Rota Koleji Spor Kulübü yöneticilerine maçın ileri bir tarihe ertelenmesi için yaptığımız rica, beklemediğimiz ve anlayamadığımız şekilde kabul edilmemiştir. Spora ve sporcuya bakışı salt rekabet ve ne olursa olsun kazanmak amacından ibaret olan bu anlayışı, İzmir'in güzide eğitim kurumlarından birinin voleybol kulübüne uygun görmediğimizi; takımımıza karşı yapılan bu anlayışsız tavra karşılık tüm spor kulüplerinin buna benzer taleplerinde sporcu sağlığından yana olacağımızı voleybol kamuoyuyla paylaşıyoruz."