Menemen Belediyespor'da Dinçel'e Güvenoyu

Menemen Belediyespor'da Dinçel'e Güvenoyu

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Nazilli Belediyespor'a 1-0 yenilerek normal sezonun bitimline 3 hafta kala play off yolunda ağır yara alan Menemen Belediyespor'da...

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde Nazilli Belediyespor'a 1-0 yenilerek normal sezonun bitimline 3 hafta kala play off yolunda ağır yara alan Menemen Belediyespor'da yönetim, Teknik Direktör Selahattin Dinçel'e sahip çıktı. Taraftarların istifasını istediği Dinçel ile 3 yıllık sözleşme yapıldığını ifade eden yönetim kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptıkları açıklamada, "Teknik direktörümüz Selahaddin Dinçel ile önümüzdeki yıllarda da çalışacağız. Hocamızın görevini bıraktığına dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Selahaddin Dinçel'in istifası söz konusu değildir" ifadesini kullandı.

Nazilli Belediyespor yenilgisi ile üst üste 2'nci maçından da puansız ayrılan sarı lacivertliler, ilk 5 yolundaki rakiplerinden Hacettepe'nin deplasmanda Pazarspor'a 2-1'lik skorla yenilmesiyle az da olsa teselli buldu. Bu sonuçla Nazilli Belediyespor 5'inci sıradaki Hacettepspor'un 2 puan gerisinde play off iddiasını sürdürdürdü.

Menemen Belediyespor, pazar günü Hacettepe ile deplasmanda "Ya tamam ya devam" maçına çıkacak. Hacettepe sınavının ardından Menemen Belediyespor evinde Alpedo Kahramanmaraşspor ve dış sahada Anadolu Üsküdarspor ile oynayarak 2015-2016 sezonunu tamamlayacak.