Polise tokat atan kişinin kimliği belli oldu

Güncelleme:

İstanbul'da polise tokat atan bir kişinin videosu sosyal medyada büyük tepki çekti. AK Parti Bağcılar Gençlik Kolu Başkanı Sinan Erdem Arslan olduğu iddia edilen şahsın, galerici İ.B. olduğu belirlendi.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, bir şahısla polisin tartıştığı görülüyor. Polisin ittiği şahıs, tepki olarak polisi tokatlıyor. Görüntülerin kendisine ait olduğu iddia edilen AK Parti Bağcılar Gençlik Kolu Başkanı Sinan Erdem Arslan ise iddiaları yalanlayarak "hukuki süreci başlatacağım" dedi.

9 Mart 2018 günü saat 14.30 sıralarında, Bağcılar Barbaros Mahallesi 169. sokakta trafik kilitlendi.

Trafiği açmak için bir polis memuru ve çekici şoförü sokağa geldi. Çekici, düzensiz halde park edilen araçları çekerken polis memuru, İ.B. adlı şahsı aracını çekmesi konusunda uyardı.

POLİSLE ARASINDA ARBEDE YAŞANDI
 
Twitter'da paylaşılan videoda şahsın, polisle yol ortasında tartışma yaşadığı görülüyor. Polisin uyardığı İ.B., polisin kendisine tepki göstermesine aynı sertlikte karşılık veriyor.

POLİSE TOKAT ATTI
 
Polisin ittiği kişi, çıkan arbedede polise sert şekilde tokat atıyor. Görüntüler tokatın ardından kesilirken daha sonrasında neler yaşandığı ise bilinmiyor.

ARSLAN'DAN AÇIKLAMA: BU BİR ALGI OPERASYONU
 
İddiaların hedefindeki isim olan AK Parti Bağcılar Gençlik Kolu Başkanı Sinan Erdem Arslan ise twitter'dan bir açıklama yaptı.

Arslan, videodaki kişi olmadığını belirterek, "Arkadaşlar şahsım üzerinden yürütülen bu algı operasyonunun benimle yakından uzaktan alakası yoktur. Bu algı operasyonunu başlatanlar hakkında gerekli hukuki işlem derhal başlatılacaktır" dedi.

Polise tokat atan kişinin kimliği belli oldu - Resim : 1

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Söyler de, twitter adresinden bir açıklama yaparak, videoyu Sinan Erdem Arslan'a mal ederek paylaşan kişi hakkında hukuki süreç başlattıklarını açıkladı. Söyler, paylaşımı CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı'nın yaptığını iddia etti.

Seçiniz...