''Çakma kurtlar'' iddiası !

''Çakma kurtlar'' iddiası !

Bir yanda MHP'nin Ülkü Ocakları diğer yanda AK Parti'nin Osmanlı Ocakları..

Hürriyet Gazetesi’ne pazar gecesi gerçekleşen saldırıda, grupta AK Parti İstanbul Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdürrahim Boynukara ile partinin gençlik teşkilatından kişiler yer aldı.

Salı gecesi düzenlenen ikinci saldırıda ise gazete önünde toplanan gruptakilerin çoğu bozkurt işaretleri yaptı.

Hürriyet gazetesi, binaya saldıran ve bozkurt işareti yapan kişiler için "Çakma kurtlar" başlığı attı. Nedeni ise bu kişilerin gerçekten de ülkücü yani MHP'li olmamasıydı.

2-997.jpg

Ancak MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, bozkurt işareti yapanların ülkücü değil ‘çakma kurt’ olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Hürriyet’e alçakça ve şerefsizce saldırı olmuştur. Bu saldırıları da AKP’nin kurdurttuğu Osmanlı Ocakları üzerinden yaptıklarını düşünüyoruz. Sağlıklı beş parmağı olan her insan bozkurt işareti yapabilir.

3-554.jpg

Dün beş parmaktan dördünü bir araya getirip rabia işareti yapanların bugün eylemlerini bozkurt işareti ile yapmaları alçakça ve şerefsizce bir harekettir.

4-349.jpg

Milliyetçi, ülkücü harekete atılan bir iftiradır. Milliyetçi, ülkücü camia bu saldırıları kınamaktadır. Biz bu olayların hiçbir yerinde değiliz. Olmayacağız.”

1-20150910092714.jpg