''Hiçbir emekli mutsuz olmayacak''

''Hiçbir emekli mutsuz olmayacak''

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli emeklilerle kahvaltıda buluştu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Bülent Ecevit Emekliler Parkı’nda her sabah geleneksel hale gelen ücretsiz çay ve simit ikramında emeklilerle bir araya geldi.

Sabah erken saatte Bülent Ecevit Emekliler Parkı’na gelen emeklilerle kahvaltı yapan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, emeklilere Avcılar Belediyesi Aşevinin hizmete girdiği müjdesini vererek, evinde yemek yapamayan, hasta, engelli ve yaşlı vatandaşların evlerine iki öğün yemek gönderileceğini, Avcılar’da hiçbir insanın yatağına aç girmeyeceğini söyledi.

Başkan Dr. Toprak Benli, “Sosyal Belediyeciliğimizin standartlarından biri olan “Emekli ve Yaşlı Dostu” anlayışımız gereği, yaşlılarımıza evde bakım hizmeti sunulmakta, emeklilerimize Bülent Ecevit Emekliler Parkı’nda her sabah çay ve ikramı yapılmaktadır. İnşaatı bitmek üzere olan Huzur ve Konuk Evi projemizle de artık yaşlılarımız ve bakıma muhtaç insanlarımız orada sağlıklı bir biçimde belediyemizin hizmetlerinden yararlanabileceklerdir. Avcılar’da hiçbir emekli mutsuz olmayacak” şeklinde konuştu.

Başkan Dr. Toprak Benli, emeklilerle sohbet ederek onların talep ve isteklerini dinleyerek, belediyenin yaşlı ve emeklilere yönelik projelerin bilgisini paylaştı. Kendilerine sunulan bu uygulamadan memnun olduklarını belirten emekliler,   Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ye emeklilere ve yaşlılara yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.