Akşener'den Erdoğan'a: ''14 Mayıs akşamı emekli olacak''

Akşener'den Erdoğan'a: ''14 Mayıs akşamı emekli olacak''
Güncelleme:

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara'da yaptığı konuşmada, yeniden Cumhurbaşkanlığı'na aday olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan için "bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinden Ankara 2'inci bölge 2'inci sıradan aday olan Sedat Aksakallı'nın Keçiören'de bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışında açıklamalarda bulundu.

"14 MAYIS AKŞAMI EMEKLİ OLACAK"

"Savaşa gitmiyoruz, bayram gibi seçime gidiyoruz." diyen Akşener, "Doktorlarımıza giderlerse gitsinler diyen, sağ elinden Hizbullah; Gaffar Okkan’ın katilleri, sol elinde PKK hem Kürt çocuklarının hem Türk çocuklarının katillerinin eli bulunan bu ucube sistemin başındaki Recep Bey de 14 Mayıs akşamı emekli olacak." diye konuştu.

"İSTANBUL VE ANKARA CİĞERLERİ SÖKTÜ"

İYİ Parti'nin teklifiyle 31 Mart yerel seçimlerine CHP ve İYİ Parti'nin Millet İttifakı olarak girmesine değinen Akşener, ‘'Bakın, birlikten ne doğdu? Ankara ve İstanbul doğdu. Diğerleri de var ama her ikisi kalpleri sıktı. İki şehir ciğerleri söktü'' dedi.

"BİR OY KEMAL'E, BİR OY MERAL'E"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimlerine yönelik bir oy Kemal Kılıçdaroğlu'na, bir oy İYİ Parti'ye isteyerek konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

‘'Birisi Kemal'e yani Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na. Bir diğeri de İYİ Parti'ye. İYİ Parti, güneş, evet. Mührü oraya basacaksınız yani diğer oy da Meral'e.''