Avcılar’da 23 Nisan Coşkusu

Avcılar’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Avcılar Seyit Onbaşı İlkokul’u 4. Sınıf öğrencileri Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’yi ziyaret etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Dr. Toprak, makamını sembolik olarak 23 Nisan Belediye Başkanı Sena Arslan’a bıraktı.

Başkan Dr. Toprak, "Dünya'da hiçbir lider yoktur ki kazanılan zaferleri elde edilen başarıları çocuklara armağan etme inceliğini göstersin. Bu yalnızca Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e aittir. Atamız 23 Nisan'ı da çocuklara armağan etmiştir.23 Nisan hepimize kutlu olsun" dedi.  

Başkan Dr. Handan Toprak Benli Ata’nın Fikirleri İlelebet Yaşatılacaktır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık binasında yapılan resmi törene katılan Dr. Handan Toprak Benli, buradaki törenin ardından Avcılar Atatürk anıtında partililer ve çocuklarla birlikte bayramı kutladı.

CHP Avcılar ilçe örgütü ve çeşitli sivil toplum kuruluşları Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan'ı tüm çocuklara armağan eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini ilelebet yaşatacaklarını söyledi.

Havuz Meydanında Coşkulu Kutlama

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kapsamında, Avcılar Havuz Meydanı'nda Barış Manço Kültür Merkezi gösteri gruplarının hazırladıkları etkinlikler gerçekleştirildi.

Sokak gösterileri, tiyatrolar, masal kahramanları ve çeşitli sürprizlerin yer aldığı etkinliklerde, Avcılar Belediyesi Çocuk Korosu ve Orkestrası da bir müzik dinletisi sundu. Düzenlenen etkinliklerde çocuklar, Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladılar.