Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ''erken seçim'' yanıtı

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında, kendisine erken seçim için çağrıda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Kılıçdaroğlu'nun seçim isteği sipariş ve hezeyandır." diyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına yanıt verdi. Bahçeli, "Seçimin zamanında yapılmasından yanayız. 2023'te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Daha çok söyleyeni değil söyleteni merak ediyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, teröristlerin Hatay'daki yangının sorumluluğunu üstlendiğini hatırlatarak, "Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli, "Teröristler Hatay’daki sözde kutsal ateşi selamlamışlar ve yangınların sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Ateşin böyle nesebi gayri sahih çocukları var mı bilemeyiz. Fakat bildiğimiz bir şey varsa o da şudur: Bunlar iblisin çocukları, ifridin çaşıtları, ihanetin çakallarıdır. Kimin çocukları oldukları esasen meçhul olan bu şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmaları, dahası yaptıkları her türlü kötülük ve menfur eylemlerden dolayı hesaba çekilmeleri en acil hukuk ihtiyacıdır." ifadelerini kullandı. 

"Terör devleti Ermenistan, füzelerle sivillere saldırdı"

Bahçeli, "Terör devleti Ermenistan, füzelerle sivillere saldırdı. Terörist devlet Ermenistan Dağlık Karabağ’dan çekilmeden, işgal ettiği toprakları hak sahibi Azerbaycan’a teslim etmeden silahları indirmek, ateşi dindirmek, masalarda çözüm aramak cinayetlerin, rezaletlerin ve zulmetin meşrulaşması demektir.

Bakü’yü hedef yapanların, Erivan’ın da bir gece ansızın bedel ödeyeceğini ne akıllarından ne de kabus dolu anılarından çıkarmamaları hayatları ve güvenlikleri açısından en makul davranıştır." diye konuştu.

Bahçeli'den erken seçim yanıtı

Erken seçim tartışması emek ve nefes israfıdır. Anket aldatmalarını milletin iradesi yıkıp geçecektir. Kim aday olursa olsun, parlamenter sisteme dönmenin hesabını hangi siyasi defolular yaparsa yapsın, nafiledir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yaşayacaktır. MHP, sözünün eridir. 2023'te Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."
 
 

Seçiniz...