Başbakan müjdeyi verdi !

Başbakan müjdeyi verdi !

Başbakan Erdoğan YHT'den indikten sonra Pendik'te konuştu

Yüksek Hızlı Tren ile İstanbul’a gelen Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’te halka hitap etti. Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

“Bugün Anadolu’nun manevi mimarlarının mekanlarının daha da yaklaştığı müstesna bir gündür. Mevlana’nın, Hacı Bayram-ı Veli’nin, Gazi’nin buluştuğu bir gündür. Böylesine muhteşem bir hizmetin, böylesine önemli bir yatırımın açılışını yapıyoruz. Biz bu yatırımla aynı zamanda kadim medeniyetimizi ihya ediyor, yeni bir medeniyet inşa ediyoruz.”

“Çıkmış şimdi adaylardan birisi ‘Marmaray’ı Demirel yapıyordu’ diyor. Hadi oradan. Temelini biz attık, açılışını da biz yaptık. Attığımız her adımda önümüze engeller çıkardılar. Türkiye büyümesin, hedeflerine ulaşamasın diye her yola başvurdular. Kimi zaman darbecilerin, kimi zaman da emniyet ve yargı içindeki darbecilerin saldırılarına maruz kaldık. Eğilmedik, dik durduk. Allah’ın yardımı, milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden geldik. 2023 için yeni ve çok daha büyük projeler ilan ettik. Milletimize şükranlarımı sunuyorum. Siz bizi yalnız bırakmadınız. Hamdolsun 30 Mart’ta da bu Paralel Yapı, kumpasçılar bir araya geldiler ama siz ‘yüzde 45,5 ile yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan’ dediniz.”