Çekmeköy'de DP'nin adayı Hüseyin Avni Sipahi'den gövde gösterisi

Çekmeköy'de DP'nin adayı Hüseyin Avni Sipahi'den gövde gösterisi
Güncelleme:

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi ve listesinde yer alan meclis üyesi adayı Cumhur Balcı, partililer ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi'nin listesinde yer alan meclis üyesi adayı Cumhur Balcı, partililerle düzenlediği kahvaltı toplantısında bir araya geldi. Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda açılış konuşmasını yapan Balcı,Çekmeköy'de yapılamayanları yapacaklarını belirterek,"Mustafa Kemal Atatürk'ün en güzel hedeflerinden biri olan toplumu muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak sözünü Çekmeköy'de gerçekleştirmek için yola çıktık. Çalışmalarımızla herkesin derdine derman olacağız. "Yeter Söz Çekmeköy'ün" dedi. Konuşmasının ardından meclis üyesi adayı Cumhur Balcı, kürsüye Çekmeköy Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Avni Sipahi'yi davet ederken kahvaltı organizasyonuna katılanlara teşekkür etti.

308 OYLA KAYBETTİKLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

2009 seçimlerinde 308 oyla kaybettiklerine dikkat çeken Sipahi,"İnsanlar mutlu değil. Ama önümüz aydınlık, yarım bıraktığımız maça kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Bu defa sonradan ortaya çıkarılan sandıklara izin vermeyeceğiz. Hatırlarsınız sandıkların sayılmasından saatler sonra bir okulda üç sandığın unutulduğu iddia edilerek bu sandıklar sayıma ilave edilmişti. Bu şekilde de seçimi kazanmamıza engel olunmuştu'' dedi.

Projeleri, ışık saçıyor

Projeleri hakkında da bilgi veren Sipahi,"Ben anlayışı yok. Biz varız. Yeni ve milli bir yönetim ile geliyoruz. Belediye başkanı olduğumda ‘Çekmeköy cebimde, başkan emrimde’ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. En büyük projemiz ise ‘Ev sahibi rahat, kiracıya hayat’ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet ederken ev işlerini rahatça yapabilecek.  Engelliler, yaşlılar ve uyuşturucu bağımlısı gençlerimiz ile ilgili de projelerimiz olacak. Uyusşturucu bağımlısı gençlerimiz ile ilgili emniyet ve psikologlarla iletişim halinde olacağız.  Her mahalleye ikinci hayat evi yapacağız. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Ayrıca kişiye özel uygulanan imar ayrımcılığına da son vereceğiz" diye konuştu.

Tuvaletler ücretsiz, çay 1 TL olacak

Doğa Park’ta çayın 2.5 TL, tuvaletin ise 1 TL olmasını eleştiren Hüseyin Avni Sipahi, “ Bizim belediye başkanlığımız da çay 1 TL, tuvalet ise ücretsiz olacak. Bağdat Caddesi’ndeki fiyatları, birilerinin Çekmeköy’de uygulamasına müsadece etmeyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

text-ad
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni dönem başladı Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde yeni dönem başladı Yazın en lezzetlisinde kaos! Her yıl 20 bin ton hasat yapılıyordu... Bu sene 1 gram bile yapılamadı! Yazın en lezzetlisinde kaos! Her yıl 20 bin ton hasat yapılıyordu... Bu sene 1 gram bile yapılamadı! Türkiye'nin ünlü zincir marketinin ürünü de dahil, onlarca ürün için toplatma kararı! Türkiye'nin ünlü zincir marketinin ürünü de dahil, onlarca ürün için toplatma kararı! Nihal Candan'ın ölümü sonrası Derya Uluğ'dan anoreksiya itirafı Nihal Candan'ın ölümü sonrası Derya Uluğ'dan anoreksiya itirafı Ekrem İmamoğlu'nun babasına ait arazide ne arandığı belli oldu! Ekrem İmamoğlu'nun babasına ait arazide ne arandığı belli oldu! Osmanlı Ocakları Genel Başkanı öldürüldü Osmanlı Ocakları Genel Başkanı öldürüldü Rekor zamların ardından akaryakıt fiyatlarına 'indirimcik'' geliyor! Rekor zamların ardından akaryakıt fiyatlarına 'indirimcik'' geliyor! CHP'li Cemal Enginyurt'tan olay olacak ifadeler: ''CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı'' CHP'li Cemal Enginyurt'tan olay olacak ifadeler: ''CHP'ye geldik geleli Allah'ım şaştı'' Güzel oyuncu azar bile işittiğini itiraf ettiği sıra dışı dövmesiyle yaz tatilinde şov yaptı Güzel oyuncu azar bile işittiğini itiraf ettiği sıra dışı dövmesiyle yaz tatilinde şov yaptı Ahmet Hakan Bakan'ın yatında ortaya çıktı, AK Partili ismin tepkisi olay oldu Ahmet Hakan Bakan'ın yatında ortaya çıktı, AK Partili ismin tepkisi olay oldu
Memur ve emeklilerin temmuz ayı yeni zam oranları belli oldu Memur ve emeklilerin temmuz ayı yeni zam oranları belli oldu İslam Memiş, altın fiyatları için yeni yükselişin tarihiyle ons ve gram altın tahminlerini açıkladı İslam Memiş, altın fiyatları için yeni yükselişin tarihiyle ons ve gram altın tahminlerini açıkladı Enis Arıkan'dan yıllar sonra gelen çok özel itiraf: ''Utanıyordum...'' Enis Arıkan'dan yıllar sonra gelen çok özel itiraf: ''Utanıyordum...'' Kulisler karıştı: 4 parti birleşiyor, Abdullah Gül, Erdoğan'a rakip oluyor! Kulisler karıştı: 4 parti birleşiyor, Abdullah Gül, Erdoğan'a rakip oluyor! Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'ın Exxen'den ayrılma sebebiyle ilgili dikkat çeken iddia Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'ın Exxen'den ayrılma sebebiyle ilgili dikkat çeken iddia Ünlü anketçi Erdoğan'ın aday olabileceği erken seçim için tarihi açıkladı: ''Baskın seçim geliyor!'' Ünlü anketçi Erdoğan'ın aday olabileceği erken seçim için tarihi açıkladı: ''Baskın seçim geliyor!'' Malatya’da 3,5 büyüklüğünde deprem Malatya’da 3,5 büyüklüğünde deprem Survivor ikincisi Batuhan Karacakaya genç sevgilisi ile aşka geldi Survivor ikincisi Batuhan Karacakaya genç sevgilisi ile aşka geldi Benzin ve motorine Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran zam! Benzin ve motorine Cumhuriyet tarihinin rekorunu kıran zam! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız! Gıda sahtekarları listesi mide bulandırdı! Bize neler yedirdiklerine inanamayacaksınız!