CHP Milletvekili hastaneye kaldırıldı

CHP Milletvekili hastaneye kaldırıldı
Güncelleme:

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hastaneye kaldırıldı.

14 Mayıs içim seçim çalışmalarına devam eden Gürsel Erol, kendisini iyi hissetmemesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Gürsel Erol, burada yapılan tetkikler sonucunda enfeksiyon hastalığından dolayı gözetim altına alındı.

Hastane önünde açıklamalarda bulunan Erol’un doktoru Dahiliye Uzmanı Can Soreş Kaplan, Erol’un herhangi önemli bir probleminin olmadığının altını çizerek bir sorun ile karşılaşmadıkları taktirde kendisini yarın taburcu edeceklerini belirtti.

Gürsel Erol’un halsizlik ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye geldiğini aktaran Kaplan, “Biz birkaç gün gözlem amaçlı kendisini hastanemizde yatırarak takip etmek istedik. İleri tetik ve tedavisini gerçekleştirdik. Kendisinin herhangi bir önemli problemi yok. Tetiklerin de problem saplamadığımız için yarın da farklı bir sorun ile karşılaşmazsak kendisini taburcu etmeyi planlıyoruz” dedi.

KANSERE YAKALANMIŞ VE OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’a 2021’in sonlarına doğru prostat kanseri teşhisi konulmuş, Gürsel Erol teşhisin ardından bazı operasyonlar geçirmiş ve hastalığı atlatmıştı..