CHP'de ''Atatürk resmini çöpe atan'' bulunamadı ! O iddianın sahibi partiden atılıyor

CHP'de ''Atatürk resmini çöpe atan'' bulunamadı ! O iddianın sahibi partiden atılıyor

CHP'de komisyon araştırmasını tamamladı. Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi.

CHP'de Atatük resmini yerinden indirip, çöpe atan ismin Sarı Çizmeli Mehmet Ağa olduğu ortaya çıktı.

Şaka bir yana, öyle bir kişinin olmadığı hatta böyle bir olayın da hiç yaşanmadığı ortaya çıktı.

Araştırmayı yapan CHP'li heyet, kesin kararını parti yönetimine bildirdi.

BUGÜN MYK'DA GÖRÜŞÜLDÜ, İDDİANIN SAHİBİ PARTİDEN ATILACAK

Atatürk posteri tartışmasında CHP muhakkiklerinin hazırladığı rapor, bugün MYK’da ele alındı. MYK, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın, tedbirli olarak partiden kesin ihracı istemiyle disiplin kuruluna sevkine karar verdi.

"BÖYLE BİE KİŞİ YOK"

CHP içinde yapılan inceleme sonucunda oluşan genel kanaat "böyle bir olay yaşanmadığı" yönünde.. Bu yüzden de  bu iddiayı ortaya atan ve medyada CHP'nin imajını etkileyen Aylin Nazlıaka ile ilgili disiplin sürecinin başlatıleceği konuşuluyordu.

NELER OLMUŞTU ?

Bir milletvekilinin TBMM'deki odasından Atatürk fotoğrafını indirdiği iddiasıyla ilgili CHP milletvekilleri Haydar Akar, Engin Özkoç ve Rıza Yalçınkaya'dan oluşan heyet 7 ismi dinledi. Konuyla ilgili çalışmalarını tamamlayan heyet, bir rapor hazırlayarak grup başkanlığına gönderdi.

Milletvekilleri araştırmaları çerçevesinde, Aylin Nazlıaka, Mehmet Bekaroğlu, Aytun Çıray, Zeynep Altıok, Özkan Yalım ve Muharrem İnce'yi dinledi.

İddiayı gündeme getiren Nazlıaka, heyete isim vermezken, muhakkik heyeti, dinledikleri 6 milletvekilinin ses kayıtlarının çözümlerini, ifade tutanaklarını, kanaat raporuyla birlikte sundu.