CHP'li Bozkurt'un annesinin hastaneden çıkarıldığı iddia edildi

CHP'li Bozkurt'un annesinin hastaneden çıkarıldığı iddia edildi
Güncelleme:

CHP'li Hüsnü Bozkurt ''sizi İzmir'den denize dökeriz'' sözüyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisini çeken CHP'li Hüsnü Bozkurt annesini tedavi gördüğü hastaneden çıkardı. İddiaya göre bu kararın arkasında hastaneye yapılan baskı var.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un Konya'da hastanede yatan 88 yaşındaki annesi hastaneden çıkarıldı. Hüsnü Bozkurt, hastane üzerinde baskı oluşmaması için annesini İstanbul’a naklettiğini söyledi. Hüsnü Bozkurt, Halk TV'deki “Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz” sözleri nedeniyle Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefi olmuştu.

CHP'li Bozkurt'un annesinin hastaneden çıkarıldığı iddia edildi - Resim : 1

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt,  “Annem 88 yaşında, ileri alzheimer ve çoklu organ yetmezliği var. Hem böbrek, hem akciğer hem kalp yetmezlikleri var. Yürüyemiyor. Öyle olduğu için mutlaka bir hastane bakımına ihtiyacı var. İki buçuk yıldır o bakım sürüyordu. Ben hekimim hastane yatması gerekmese hastanede yatıracak halimiz yok” ifadelerini kullandı. Hüsnü Bozkurt, hastanenin üzerinde bir baskı oluşmasın diye annesini İstanbul’a naklettiğini belirtti.

CHP'li Bozkurt'un annesinin hastaneden çıkarıldığı iddia edildi - Resim : 2

BAŞHEKİMLİK YAPTIĞI HASTANE!

Avukat Murat Ergün de, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu. “Vicdanlar kurudu, insanlık öldü...” diyen Avukat Ergün şunları yazdı:  

“Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un yatalak annesi 2,5 yıldır alzheimer ve çoklu organ yetmezliği tedavisi gördüğü hastaneden çıkartıldı. Üstelik bu hastane Hüsnü Bozkurt'un milletvekili olmadan önce Başhekimlik yaptığı hastane!... Hüsnü abiyle konuştum; ‘hastanenin günahı yok, ağır baskı yapmışlar’ dedi. Öfkesini hiçbir şeyden haberi olmayan, yaşlı, hasta ve yatalak bir kadından çıkartan zihniyete DUR demek için HAYIR!!!”

İşte o mesaj:

CHP'li Bozkurt'un annesinin hastaneden çıkarıldığı iddia edildi - Resim : 3

NE OLMUŞTU

CHP’li Hüsnü Bozkurt'un Halk Arenası'nda söylediği “Diyelim ki 'Evet' çıktı, kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya geliriz. Buradan İnönü'ye, Sakarya'ya, Dumlupınar'a... Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın. Sizi de sizin yedi göbek sülalenizi de bütün emperyalistleri de yine İzmir'den denize dökeriz” sözleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Savcılık, CHP’li Bozkurt hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan soruşturma başlatmıştı.

ODA TV