CHP'li Gürsel Tekin Şişli'de vatandaşla buluştu

CHP'li Gürsel Tekin Şişli'de vatandaşla buluştu
Güncelleme:

CHP'li Gürsel Tekin, İstanbul'da seçim çalışmalarına devam ediyor. Şişli'de seçmenlerle buluşan Tekin, "Haziran ayı, diktatörleri yolcu edip demokrasiyi getireceğimiz aydır" dedi.

24 Haziran seçimlerinde CHP'den yeniden İstanbul Milletvekili adayı olan Gürsel Tekin, İstanbul'daki seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Şişli'de seçmenlerle buluşan ve onların dertlerini dinleyen Tekin "Kadınlarımızdan, gençlerimizden çok şeyler bekliyoruz. Omuz omuza yeni bir Türkiye inşa etmenin tam zamanı. 24 Haziran'da güçlü bir Türkiye'ye adım atmanın tam zamanı." dedi.

“Haziran, umudun adıdır. Haziran, beklentilerimizin gerçekleşeceği bir aydır. Haziran ayı, diktatörleri yolcu edip demokrasiyi getireceğimiz aydır" diyen Tekin "milletin kanıyla, canıyla elde ettiği egemenliği ve onun temsil edildiği yer olan Meclisimizi ve parlementer sistemimizi tek adam rejimine asla bırakmayacağız.
Hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, biz Cumhuriyetin kuruluşunda hangi değerler söz konusuysa 24 Haziran'a giderken de aynı değerleri savunarak yolumuza devam edeceğiz." dedi.

CHP'li Gürsel Tekin Şişli'de vatandaşla buluştu - Resim : 1